Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

2024-01-21

P:Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?


A:Minghua gear minangka pabrikan, produk utama yaiku gear, ring gear, shaft, gearbox, drive as. Aplikasi utamane yaiku mesin pertanian lan konstruksi.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy