PTO Driveline Shafts kanggo Mower
  • PTO Driveline Shafts kanggo Mower - 0 PTO Driveline Shafts kanggo Mower - 0
  • PTO Driveline Shafts kanggo Mower - 1 PTO Driveline Shafts kanggo Mower - 1
  • PTO Driveline Shafts kanggo Mower - 2 PTO Driveline Shafts kanggo Mower - 2
  • PTO Driveline Shafts kanggo Mower - 3 PTO Driveline Shafts kanggo Mower - 3
  • PTO Driveline Shafts kanggo Mower - 4 PTO Driveline Shafts kanggo Mower - 4

PTO Driveline Shafts kanggo Mower

Minghua Gear wis ngasilake PTO Driveline Shafts kanggo Mower luwih saka 30 taun. Kita minangka produsen produk transmisi gear internasional sing dipercaya saka China. Kanggo aplikasi sampeyan, kita kerja keras kanggo nyedhiyakake kualitas lan ketergantungan sing paling apik ing produk kita. Temokake dina iki lan manfaatake produk premium, biaya terjangkau, lan layanan OEM sing wicaksana!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Minghua Gear wis ngasilake PTO Driveline Shafts kanggo Mower luwih saka 30 taun.


Mowers karo PTO driveline shafts bisa mow suket lan godhong-godhongan enom liyane èfèktif dening nransfer daya saka traktor kanggo agul-agul mower. Rakit njero lan njaba, poros splined, lan sambungan universal mbentuk poros driveline PTO.


Minghua Gear mrodhuksi macem-macem saka sudhut PTO drive shafts.


PTO Driveline Shafts kanggo Data Mower

Dawane tabung

580mm, 890mm, 1000mm, 1050mm utawa Customized

Diameter gabungan silang

SakaΦ22 ngantiΦ41

kacepetan operasi

540rpm, 1000rpm

daya kerja

12Kw kanggo 108Kw

Loading sawetara torsi

210Nm nganti 1918Nm


PTO Driveline Shafts kanggo Fitur Mower lan Aplikasi

Poros PTO nawakake sawetara keuntungan lan fungsi, kayata:


Length: PTO driveline shafts kanggo lawn mowers biasane kasedhiya ing 48 lan 66-inch dawa.


Kapasitas torsi: Kapasitas torsi sing bisa ditangani poros driveline PTO kanggo mesin pemotong saka 13 Nm nganti 185 Nm (10 nganti 136 lb-ft).


Kompatibilitas: Kanggo ngoptimalake kinerja lan njaga karusakan peralatan, priksa manawa batang driveline PTO kompatibel karo gearbox mesin pemotong lan PTO traktor.


Mower PTO driveline shafts digunakake ing akeh landscaping lan aplikasi tetanèn. Iki asring digunakake karo mesin pemotong finishing, pemotong dandan, pemotong rotary, pemotong flail, lan sawetara jinis lampiran mesin pemotong liyane.


PTO Driveline Shafts kanggo Mower Details Tampilan

PTO drive shafts biasane kasusun saka sawetara bagéan sing kerjo bareng kanggo ngirim daya traktor menyang ngleksanakake ditempelake. Iki minangka unsur utama:


Sambungan universal, uga dikenal minangka U-sendi, ngaktifake poros drive PTO kanggo mlengkung lan pindhah ing pirang-pirang bidang kanthi nggabungake poros splined menyang rakit njaba lan rakit njero menyang poros splined.


Rakit njero: Bagéyan penting saka perakitan driveline, rakit njero dipasang ing poros PTO traktor.


Rakit njaba: Bagéyan penting saka perakitan driveline, rakit njaba dipasang ing poros input implementasine.


Fitting pelumas: Fitting pelumas nggampangake pelumasan sendi U lan bantalan kanggo nyuda nyandhang lan nyengkuyung operasi sing lancar.



Hot Tags: PTO Driveline Shafts kanggo Mower, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Awet, Tuku, Kutipan, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy