PTO Shaft kanggo Broadcast Seeder
  • PTO Shaft kanggo Broadcast Seeder - 0 PTO Shaft kanggo Broadcast Seeder - 0
  • PTO Shaft kanggo Broadcast Seeder - 1 PTO Shaft kanggo Broadcast Seeder - 1
  • PTO Shaft kanggo Broadcast Seeder - 2 PTO Shaft kanggo Broadcast Seeder - 2

PTO Shaft kanggo Broadcast Seeder

Gear Minghua ngasilake PTO Shaft kanggo Broadcast Seeder kanthi macem-macem konfigurasi. Biasane nyambung karo traktor lan mesin tetanèn. Kayata rotary tiller, rotary cutter, rotary mower, grain harvester, post hole digger ... etc. Minangka salah siji saka Produsèn anjog saka batang PTO kita diduweni akèh pasar anteng ing Amerika lan Euro. Welcome to kontak karo kita kanggo tuku wareg PTO batang.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Minghua PTO Shaft kanggo Broadcast Seeder populer digunakake ing mesin tetanèn.


Cara mekanik kanggo mindhah daya rotasi lan torsi saka mesin (biasane liwat transmisi) menyang piranti traktor utawa lampiran yaiku poros Power Take-Off (PTO). Transmisi, kang dumunung ing mburi traktor, ndamel mayoritas PTOs awal, nggawe poros output gampang diakses.


Data saka PTO Shaft kanggo Broadcast Seeder

Seri

T02 seri PTO poros

Warna jaga

Ireng utawa kuning minangka panyuwunan

dawa poros PTO

788mm utawa minangka saben request

Pipa poros PTO

Tabung segitiga utawa tabung lemon utawa tabung bintang.

kacepetan rotasi

540rpm utawa 1000rpm

Bahan inner tube

waja

Aplikasi

Pemanen pakan, pemanen gandum, mixer gerbong.


Fitur PTO Shaft kanggo Broadcast Seeder

PTO shafts kasedhiya ing macem-macem ukuran lan jinis. Penting yen poros sing sampeyan pilih cocog karo syarat seeder lan traktor. Rong ukuran paling umum saka poros PTO yaiku 540 RPM lan 1000 RPM. Ukuran standar lan metrik kasedhiya.


Fitur Safety: Nalika nggarap poros PTO, safety kudu luwih dhisik. Goleki fitur sing njaga kontak sing ora disengaja karo bagean sing obah, kayata tameng safety. Poros PTO sing dijaga kanthi tepat nyuda kemungkinan kacilakan.


Sawetara poros PTO duwe desain telescoping sing nggawe pangaturan dawa dadi gampang. Nalika nyambungake poros antarane traktor lan seeder-utamane yen jarak sing beda-iki bisa mbiyantu.


Mekanisme Sambungan Cepet: Masang lan njabut poros PTO digawe luwih gampang kanthi mekanisme sambungan cepet. Iki bisa nambah efisiensi sakabèhé kanthi ngirit wektu sajrone persiyapan lan mbusak.


Rincian PTO Shaft kanggo Broadcast Seeder

Kekiatan: Panggunaan tetanèn tugas abot nuntut poros PTO, mula kudu kuwat lan tahan banting. Goleki shaft sing digawe saka bahan premium sing tahan karat lan nyandhang.


Requirement Maintenance: Njupuk menyang akun kabutuhan pangopènan poros PTO kang. Kanggo njamin umur dawa lan kinerja puncak, penting kanggo netepi rekomendasi pangopènan pabrikan, sawetara sing mbutuhake pelumasan rutin.


Priksa manawa batang PTO kompatibel karo input saka seeder uga output PTO saka traktor. Ora cocog bisa nyebabake masalah mekanis lan karusakan peralatan.


Instalasi prasaja: Iku mupangati kanggo duwe desain pangguna-loropaken sing ndadekake gampang kanggo nginstal lan mbusak batang PTO. Operator bisa dibantu kanthi tandha lan instruksi sing jelas kanggo nyambungake lan medhot poros kanthi bener.


Balancing: Poros PTO sing seimbang kanthi bener nyuda stres lan getaran ing traktor lan seeder. Supaya peralatan bisa mlaku kanthi lancar, keseimbangan penting.



Hot Tags: PTO Shaft kanggo Broadcast Seeder, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Awet, Tuku, Kutipan, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy