PTO Shaft kanggo Traktor Farm
  • PTO Shaft kanggo Traktor Farm - 0 PTO Shaft kanggo Traktor Farm - 0
  • PTO Shaft kanggo Traktor Farm - 1 PTO Shaft kanggo Traktor Farm - 1
  • PTO Shaft kanggo Traktor Farm - 2 PTO Shaft kanggo Traktor Farm - 2

PTO Shaft kanggo Traktor Farm

Minghua Gear digawe T8 Series PTO Shaft kanggo Traktor Farm akeh ekspor menyang Amerika Utara. Kita minangka perusahaan kontemporer sing duwe spesialisasi ing desain, pabrik, distribusi, lan servis komponen pertanian, kayata kotak gear lan poros PTO. Uga ndhukung manufaktur OEM kanggo klien.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Minghua gear PTO Shaft for Farm Tractor disambut kanthi apik ing pasar mesin pertanian.


Piranti mekanis sing disebut Power Take-Off shaft (PTO shaft) digunakake kanggo mindhah daya saka traktor utawa sumber daya liyane menyang alat sing dipasang, kaya mesin pemotong, tiller, utawa baler. Poros PTO biasane ana ing mburi traktor lan didhukung dening mesin liwat transmisi.


Peran utama poros PTO yaiku nyedhiyakake piranti kanthi sumber daya puteran supaya bisa nindakake fungsi sing dikarepake. Gabungan universal digunakake kanggo nyambungake piranti menyang poros PTO, supaya bisa gerakan antarane traktor lan alat nalika njaga transfer daya sing tetep.


Data PTO Shaft kanggo Traktor Farm

Bahan poros

1045 baja

daya kuda

12-100kw

Model tabung

Tabung segitiga, tabung Lemon, tabung Star… lsp.

Model joget

Kuk Triangular, Kuk Lemon, Kuk Bintang... lsp.

Input daya

PTO mimpin poros

Kode H.S

8708999200

Kapasitas Produksi

30000pcs saben wulan

Aplikasi

Pengolahan Hasil Pertanian, Infrastruktur kanggo Lahan Pertanian, Panen, Olah Tanah, Tanam lan Pupuk, Gandum Threshing, Cleaning lan Pangatusan


Fitur PTO Shaft kanggo Traktor Pertanian

Poros PTO kasedhiya ing sawetara varietas, kayata normal 540 RPM utawa 1000 RPM, gumantung karo syarat traktor lan alat sing digunakake.


Poros PTO wis splines ing loro ends, lan konfigurasi splines iki ngarang kanggo cocog syarat traktor lan ngleksanakake. Konfigurasi 6-spline lan 21-spline minangka rong jinis spline sing umum.


PTO shafts teka ing sawetara widths lan dawa sing cocog karo model traktor beda lan njupuk menyang akun variasi ing jarak antarane traktor lan ngleksanakake.


Pengawal utawa tameng safety dipasang ing poros PTO supaya operator aman saka obah. Aturan safety asring prentah nggunakake tameng iki, kang nambah safety sak operasi.


Pabrik khusus diwenehake, olèh kontak karo kita kanggo pitakon OEM.


Rincian PTO Shaft kanggo Traktor Pertanian

Power Take-Off (PTO) shafts ing traktor tani minangka bagean penting sing ngirimake daya saka traktor menyang piranti lan lampiran sing beda. Elemen tartamtu dilebokake ing poros kasebut kanggo njamin efektifitas, safety, lan cocog kanggo macem-macem mesin pertanian.


Cepet lampiran / mekanisme copot fitur umum saka PTO shafts, nggawe gampang lan cepet kanggo nyambung lan medhot alat.


Sawetara poros PTO ngemot kopling utawa piranti freewheel sing overrunning. Iki supaya traktor lan ngleksanakake aman saka gawe piala dening mbisakake ngleksanakake kanggo muter bebas nalika traktor mandheg.


Poros PTO digawe kanggo ndhukung torsi lan panjaluk daya tartamtu. Penting kanggo cocog syarat daya traktor lan piranti sing gegandhengan karo kemampuan beban poros PTO.



Hot Tags: PTO Shaft kanggo Traktor Pertanian, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Awet, Tuku, Kutipan, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy